Crossing Border Festival in Den Haag

Donderdag 13 tot en met zondag 16 november vindt in Den Haag de 22e editie van het Crossing Border Festival plaats (2016: klik hier), een jaarlijks festival waar grote namen en nieuwe talenten uit de boeken- en muziekwereld samenkomen en grenzen tussen de kunstvormen doorbreken. De Hofstad kent het evenement sinds 1993.

Locaties zijn de Koninklijke Schouwburg en het Nationaal Toneelgebouw. Het festival heeft zich ontwikkeld tot een van de belangrijkste internationale evenementen op het gebied van literatuur en muziek in Europa. Er komen bezoekers uit de hele wereld naartoe. De VPRO  besteedt er uitgebreid aandacht aan. Enschede was twee jaar van de partij, maar het bleek niet mogelijk het festival in drie plaatsen overeind te houden. Ook in Antwerpen, waar vier edities plaatsvonden,  stopt het festival.

Lees ook:Crossing Border in Den Haag, Enschede en Antwerpen
Lees ook:Crossing Border Festival 2012 in Den Haag, Enschede en Antwerpen
Lees ook:Crossing Border 2016 in Den Haag
Lees ook:Crossing Border in Den Haag
Lees ook:Crossing Border Festival Den Haag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>