Delft Chamber Music Festival

image001Vrijdag 26 juli tot en met zondag 4 augustus 2013 vindt in en rond Museum Prinsenhof in Delft de 17e editie plaats van het Delft Chamber Music Festival (2014: klik hier). Thema dit jaar is I Believe: ‘Ik geloof in muziek’. In tien dagen zijn er 19 concerten, met dit jaar drie 1 euro concerten. In het museum zijn in het kader van het festival unieke beelden te beluisteren en te bewonderen van katholieke en protestantse erediensten in de tentoonstelling Hemelse Klanken, muziek en erediensten in Delfste kerken.

Pas sinds vijftig jaar is er contact tussen de kerken in Delft. Stichting Kerkelijk Erfgoed Delft is een voorbeeld van succesvol contact. Daarnaast kan het publiek op ontdekkingsreis langs Delfts religieus erfgoed tijdens de (Preek) Stoelendansconcerten en op 2 augustus is er een groot openluchtconcert op de Markt. Museum Lambert van Meerten biedt kinderconcerten. Dinsdag 30 en woensdag 31 juli biedt de plaatselijke horeca Delft Serveert, een culinair festival tussen de Oude kerk en het Prinsenhof, met proeverijen en muzikaal vertier.

Lees ook:Chamber Music Festival Delft
Lees ook:Delft Chamber Music Festival 2017
Lees ook:Start herinrichting Museum Prinsenhof Delft
Lees ook:Delft – Chamber Music Festival 2015
Lees ook:Twintigste Delft Chamber Music Festival

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>