Festival Mundial in Tilburg

IMG_20160918_142555Zaterdag 29 tot en zondag 30 juni 2013 vindt de 26e editie van Festival Mundial plaats in Tilburg, met muziek, dans, theater en circus (2014: klik hier). Het festival verhuist dit jaar van het Leijpark naar de Spoorzone, de voormalige NS-werkplaats in de binnenstad. Ook nieuw zijn de twee verschillende tickets: de Mundial-ticket voor het volledige programma op alle (binnen- en buiten)locaties en de Openlucht-ticket voor het programma in de Spoorzone. Met de nieuwe locatie wil de organisatie een intiemere setting creëren.

 

In september vorig jaar dreigde het doek te vallen voor het festival, omdat de provincie de subsidie wilde stoppen, maar een maand later kwam de provincie daarvan terug. Zaterdag is het programma van 13.00 tot 01.00 uur, zondag van 13.00 tot 24.00 uur, met voor de die-hards een afterparty tot 03.00 uur in de Hall of Fame.  Bezoekers kunnen overnachten op de festivalcamping, dit jaar niet in het Leijpark, maar in het park van de Beekse Bergen.

Lees ook:Fries Straatfestival Leeuwarden: vrijdag 27 – zondag 29 mei
Lees ook:Slot Loevestein met sluiting bedreigd
Lees ook:Festival Mundial 2011 in Tilburg
Lees ook:Tilburg Festival Mundial 2010
Lees ook:Tilburg: 29e Festival Mundial – 25 en 26 juni

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>