EO Kerstfeest op de Dam

Vrijdag 14 december 2012 organiseert de Evangelische Omroep (EO) net als vorig jaar Kerstfeest op de Dam in Amsterdam (2013: klik hier). Het gaat om opnames voor een bijzonder televisieprogramma, dat op vrijdag 21 december op Nederland 1 wordt uitgezonden. Kerstfeest op de Dam begint om 19.30 uur en is gratis te bezoeken. LA The Voices, Do, Bergit Lewis en Frans Duijts zingen kerstklassiekers, meezingers en verrassende nieuwe liedjes.

Ze worden begeleid door onder meer een orkest onder leiding van Cor Bakker en zangers van het leger des heils. Bert van Leeuwen presenteert het evenement. De artiesten bezoeken van tevoren een project van het leger des Heils. Een kort verslag daarvan is tijdens het evenement te zien. Naar aanleiding van hun bezoek (iedere artiest bezoekt een ander project) zingen zij een zelfgekozen lied. Tussendoor lezen bekende Amsterdammers het kerstverhaal voor ‘in gewone taal’, onder wie: Liesbeth List, de Ouwe Hoeren, Joep van ‘t Hek en Danny de Munk.

Lees ook:EO Kerstfeest op de Dam 2013
Lees ook:Kerstfeest op de Dam in Amsterdam 2014
Lees ook:Donderdag 17 december: EO Kerstfeest op de Dam
Lees ook:Zondag 11 december: EO Kerstfeest op de Dam
Lees ook:EO organiseert Kerstfeest op de Dam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>