Museumnacht Delft 2012

Vrijdag 26 oktober 2012 beleeft Delft de derde editie van Museumnacht Delft en zijn de meeste musea en galeries van 20.00 tot 0.30 uur open voor het publiek. Daarnaast organiseren een aantal musea eigen activiteiten. De Museumnacht opent dit jaar met een speciaal kinderprogramma: van 19.00 tot 20.00 uur kunnen kinderen experimenteren in het Science Centre. Om 19.45 uur wordt de Museumnacht geopend door Hello Video het Agathaplein met een audiovisuele performance met live muziek en projecties.

 

 

Op het Vesteplein kan het publiek een ‘Bubbling Building’ maken van metershoge zeepbellen. Ook dit jaar exposeren jonge kunstenaars in ‘Tussenruimtes’: leegstaande winkelpanden. Tuktuks rijden door de staf en ook de rondvaartboot doet zijn ronde, dit jaar met een bijzondere theatervoorstelling aan boord. Een aantal restaurants bieden het Museumnacht Diner, op vertoon van het passé-partout voor het symbolische bedrag van 20,12 euro. De Museumnacht Delft wordt afgesloten met een afterparty van 23.00 tot 04.30 uur in theater de Veste, met om 24.00 uur een optreden van DJ Isis, gratis toegankelijk met het passe-partout. Tickets: zie website.

Lees ook:Tweede Museumnacht Delft
Lees ook:Eerste Museumnacht Delft
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2011
Lees ook:Rotterdam: Museumnacht 010 op zaterdag 4 maart
Lees ook:Rotterdamse Museumnacht 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>