ART en OBJECT Rotterdam 2012

Donderdag 9 tot en met zondag 12 februari 2012 vindt in de Cruise Terminal de internationale kunstbeurs ART Rotterdam plaats:  een internationaal platform voor hedendaagse kunst (2013: klik hier). In totaal bieden 75 gerenommeerde en opkomende galeries uit binnen –en buitenland de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van beeldende kunst. De voormalige aankomst –en vertrekhal van de Holland Amerika Lijn, naast de Erasmusbrug aan de Wilhelminakade, opent de deuren donderdag van 12.00 tot 18.00, vrijdag van 12.00 tot 21.00 en zaterdag en zondag van 11.00 tot 19.00 uur. 

 

In het gebouw Las Palmas tegenover de Cruise Terminal vindt gelijktijdig OBJECT Rotterdam plaats: een internationale beurs voor eigentijds design. Deze beurs toont limited editions en one-offs (unieke exemplaren) van gevestigde en upcoming designers uit binnen –en buitenland. OBJECT Rotterdam ‘legt het snijvlak bloot tussen design, crafts, fashion, architectuur en beeldende kunst’, aldus de website. Tegelijkertijd vindt voor het eerst de nieuwe kunstbeurs Raw Art Fair plaats in Fenix Loods 1 aan de Veerlaan op Katendrecht. De Loods is te bereiken via de nieuwe voetgangersbug over de Rijnhaven, de Rijnhavenbrug. De brug opende woensdag 8 februari voor het publiek, verbindt de Wilhelminapier met katendrecht en vormt een snellere verbinding tussen Hotel New York en SS Rotterdam. Alle dagen te bezoeken van 13.00 tot 21.00 uur, zondag 12 februari tot 18.00 uur.

Lees ook:ART Rotterdam Week 2014
Lees ook:ART Rotterdam Week 2015
Lees ook:ART Rotterdam, Raw Art Fair en OBJECT Rotterdam
Lees ook:ART Rotterdam Week 2017 – 8 t/m 12 februari
Lees ook:Art Rotterdam 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>