GrensWerk Kunstenfestival 2011 Enschede

Zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober 2011 vindt de 3e editie plaats van Kunstenfestival GrensWerk in Enschede (editie 2012 gaat niet door): een culturele ontdekkingstocht door de grensstad, waarbij de schijnwerpers zijn gericht op war twaalf culturele partners in Enschede te bieden hebben. GrensWerk laat het hele palet van beeldende en podiumkunsten zien. Titel dit jaar is: ‘De aarde is groot en de wereld is klein’, met muziek, voorstellingen, tentoonstellingen en projecten.

Kloppend hart is het festivalpaviljoen ‘Abondantus Gigantus’, een met grote legostenen opgebouwde levensgrote kerk op het Stationsplein. De kerk is kunstwerk en festivallocatie met gratis activiteiten, waarvoor de Enschedeërs zijn uitgenodigd om met initiatieven te komen. Enschede heeft de laatste jaren stevig in de buidel getast om het culturele peil van de grensstad op te krikken. De cultuurmijl is de nieuwe as die Enschedese kunstinstellingen met elkaar verbindt. GrensWerk wil met een brede mix een groot publiek bereiken, ook buiten de stadsgrenzen en in het naburige Duitsland. Tickets: zie website.

Lees ook:Kunstenfestival GrensWerk in Enschede
Lees ook:Nieuw cultuurfestival GrensWerk Enschede
Lees ook:Geen Kunstenfestival GrensWerk Enschede
Lees ook:Marathon en Muziekfestival Enschede
Lees ook:Grolsch International Jazz Festival Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>