Máxima viert verjaardag in Concertgebouw

IMG_20160502_142937Prinses Máxima werd op 17 mei veertig en viert dat vrijdagavond 27 mei in het Concertgebouw in Amsterdam. Het Koninklijk Concertgebouw Orkest (KCO) verzorgt de avond onder leiding van chef-dirigent Mariss Jansons, met onder meer twee pianoconcerten met niemand minder dan Daniel Barenboim. Máxima is beschermvrouwe van het orkest, de beroemde pianist is tegenwoordig chef-dirigent van de Berlijnse Staatsopera.

 

Prinses Máxima heeft zo’n 700 gasten uitgenodigd. De Koninklijke familie is zo goed als in haar geheel aanwezig, maar er komen meer Koninklijke gasten: prins Filip en prinses Mathilde uit België, prins Frederik en prinses Mary uit Denemarken, prins Haakon en prinses Martha-Louise uit Noorwegen en Erfgroothertog Guillaume uit Luxemburg. Daarnaast zijn er twaalfhonderd bezoekers die een kaartje hebben gekocht. Het concert is uitverkocht.

Lees ook:Concertgebouw viert feest met Sterrengala
Lees ook:Prinses Beatrix bij opening Gergiev Festival Rotterdam
Lees ook:Jaap van Zweden Dirigent van het Jaar
Lees ook:Concertgebouworkest om trots op te zijn
Lees ook:Gergiev Festival in De Doelen Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>