The Passion in Gouda

Donderdag 21 april 2011 wordt op de Grote Markt The Passion uitgevoerd: een passiespel over de laatste uren van het leven van Jezus en over zijn opstanding uit de dood (2013: klik hier). Het belooft een mega evenement te worden voor jong en oud, gelovig en niet-gelovig. Bekende Nederlanders spelen het verhaal, met veel muziek, waaronder Thomas Berge, Hanna Verboom, Do en Syb van der Ploeg.  Het spektakel begint om 20.25 uur en is gratis bij te wonen.

 

Omdat het gratis is, wordt een grote drukte verwacht. Reizen met het openbaar vervoer is het handigst: de markt is tien minuten lopen vanaf het station. Buiten de stad zijn speciale parkeerplaatsen ingericht, met gratis pendelbussen. Tijdens het evenement wordt vanaf kruispunt Het Bolwerk aan de rand van de stad een groot kruis door Gouda gedragen, dat uiteindelijk het grote podium op de Markt zal bereiken. The Passion wordt live uitgezonden op Nederland 3 vanaf 20.25 uur; zaterdag is op Nederland 3 de herhaling vanaf 22.11 uur.

Lees ook:Dancetour Goes
Lees ook:Openbaar vervoer Nijmegen gratis voor 65+
Lees ook:OV staakt heel etmaal in drie grote steden
Lees ook:TROS Muziekfeest op Grote Markt Groningen
Lees ook:The Passion in Groningen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>