Arnhem UITBoulevard 2010

Zondag 5 september 2010 vindt de 4e UITboulevard Arnhem plaats, de start van het nieuwe culturele seizoen in de culturele hoofdstad van het Oosten (editie 2013: klik hier), georganiseerd door het Arnhems UITburo. Theatergezelschappen, orkesten, ensembles, theaters, cabaretiers, musea en popartiesten presenteren zich in en om Musis Sacrum, Schouwburg Arnhem en buiten op de vijver van de Lauwersgracht. Met één dag gratis voorstellingen, presentaties en concerten.

 

Het Arnhems UITburo heeft zich ten doel gesteld hiermee de culturele bekendheid te vergroten en daarmee het cultuurbezoek te stimuleren. Dit jaar pakt de organisator groots uit met de gastoptredens op het waterpodium in de vijver achter Musis Sacrum, zoals Wende en Laura Jansen. In de zalen in het pand en in de Schouwburg zijn verschillende presentaties en rondleidingen en de UIT(boulevard)markt biest informatie over het seizoen 2010/2011. Het Kinderweitje biedt theater voor de kleintjes.

Lees ook:Arnhem UITBoulevard 2011
Lees ook:Arnhem UITBoulevard, Catwalk en Spiegeltentfestival
Lees ook:UITboulevard 2013 in Arnhem
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2012
Lees ook:UITboulevard Arnhem 2014

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>