Kunstbeurs pAn in de RAI

2007De RAI in Amsterdam biedt van zondag 23 tot en met zondag 30 november 2008 ruimte aan de eigentijdse kunst –en antiekbeurs pAn  Amsterdam (2012: klik hier). In 1987 was Amsterdam culturele hoofdstad van Europa: toen namen zes vooraanstaande antiquairs en kunsthandelaren het initiatief voor de oprichting van pAn: Pictura Antiquairs Nationaal, tegenhanger van Antiquairs Internationaal & Pictura Fine Art, het latere TEFAF in Maastricht.

 

De eerste keer trok een kleine 11.000 bezoekers. In 2007 kwam recordaantal van 36.277 bezoekers. Een schilderij van Jan Steen wordt in 2007 verkocht met een vraagprijs van 5 miljoen euro, tot dan toe de duurste verkoop ooit op de beurs. Dit jaar staan 128 kunst -en antiekhandelaren uit Nederland, België en Duitsland op pAn: naar eigen zeggen een ‘eigentijdse kunst –en antiekbeurs voor beginners en gevorderden, voor zoekers en vinders’. Zeventien keurmeesters staan garant voor een hoge kwaliteit van het gebodene. De beurs in te bezoeken van 11.00 tot 19.00 uur, behalve donderdag en de laatste zondag: dan tot 18.00 uur.

Lees ook:Kunstbeurs PAN 2009 in de RAI
Lees ook:PAN Amsterdam 2014
Lees ook:PAN Amsterdam 2013
Lees ook:PAN Amsterdam 2010 in de RAI
Lees ook:Kunstbeurs PAN Amsterdam in de RAI

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kunstbeurs pAn in de RAI

  1. Pingback: Miljonair Fair trekt zich niets aan van krisis | Eropuit

  2. Pingback: Affordable Art Fair – kunst voor de kleine beurs | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>