30+ Disco Classics party at Landgoed Elswout op zaterdag 12 maart

HaarlemOp zaterdag 12 maart organiseert Swingsteesjun.nl een bruisend 30+ disco classics dansfeest in de Orangerie van Landgoed Elswout in Overveen (vlakbij Haarlem). Aanvang is 20.30 uur, einde 01.00 uur. Adres: Elswoutslaan 22 in Overveen. Je krijgt bij binnenkomst een welkomst drankje. Vervolgens is het volop genieten in een ongedwongen en stijlvolle setting met andere ‘friendly 30up’ in een prachtige monumentale setting.

In de Bloemenzaal draait dj Wally de Lux een swingende mix van 70s, 80s en 90s en een paar toppers uit moderne tijden. De Orangerie serveert heerlijke free snacks. Als je nog wat wil bijpraten met je vrienden doe dat in de lounge area’s. De dress wens op deze avond is casual chique. De monumentale Orangerie op het Landgoed Elswout is de grootste van Nederland. In de 18e en 19e eeuw werd zij gebruikt als showkas door de landgoedeigenaren. De plek is centraal gelegen in de Randstad, vlakbij Haarlem, Amsterdam, Schiphol en het strand van Bloemendaal en Zandvoort. Parkeren is gratis op de grote verlichte parkeerplaats. Tickets kosten 16,50 euro (inclusief welkomst-consumptie) op www.swingsteenjun. nl; aan de deur 20 euro.

Lees ook:30up​ ​Letz Party ​Disco & Classics
Lees ook:30 plus Koningsfeest SWINGSTEESJUN @ Landgoed Groenendaal
Lees ook:Disco & Dance Landgoedfeest Chateau Marquette Heemkerk – zaterdag 22 oktober
Lees ook:Haarlem: Van Oud- naar Nieuwfeest. Swingsteesjun wordt Letz Party
Lees ook:Bruisend 30Up Dansfeest op Landgoed Groenendaal in Heemstede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>