Muziekfestival Delfzijl 2015

provincie-groningen[1]Zaterdag 26 en zondag 27 september vindt in het centrum van de Groningse havenstad Delfzijl de lustrum-editie plaats van het Muziekfestival Delfzijl, het grootste openlucht muziekfestival voor amateur blaas- en slagwerkinstumenten in Noord-Nederland. Zaterdagmiddag wordt het centrum vanaf 13.00 uur bevolkt door harmonieorkesten, fanfares, slagwerk-ensembles en andere muziekgroepen.

Zaterdagavond vindt er voor het eerst op het Molenbergplein vanaf 20.00u uur een grote avondshow plaats met top show-orkesten uit het hele land. Zondagmiddag begint om 12.00 uur het Dweilorkesten festival en strijden tien dweilorkesten voor de prijzen. Het Muziekfestival is gratis, ook zaterdagavond. Dan staat er een tribune op een deel van het Molenbergplein: alleen voor een zitplaats op de tribune zijn tickets nodig (zie website).

Lees ook:Bemmelse Dweildag 2012
Lees ook:Pinksterfeesten Delfzijl
Lees ook:Meerpaaldagen Dronten
Lees ook:Kaaise Dweildag Oosterhout 2012
Lees ook:Taptoe Weekend Tiel: Bierfest, Taptoe en Tielse Toeterdag

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>