Extra voorpremières ‘Gooische Vrouwen 2’ op 1 en 2 december bij Pathé

Pathe-logo-188-120-__186xDe belangstelling voor de Ladies Night van Gooische Vrouwen 2 (trailer: klik hier) op woensdag 3 december is zo groot dat Pathé heeft besloten door het hele land extra voorpremières te organiseren op maandag 1 en dinsdag 2 december. Tickets hiervoor zijn nu te koop via www.pathe.nl/gooischevrouwen en aan de kassa’s van de bioscopen. De kaartverkoop voor Gooische Vrouwen 2 bij Pathé gaat door het dak. De Ladies Night op woensdag 3 december in 21 bioscopen, de grootste uit de geschiedenis van Pathé, was in een paar dagen al totaal uitverkocht (bron: persbericht).

Om teleurstelling te voorkomen, organiseert Pathé in zestien bioscopen extra Gooische Vrouwen Nights op dinsdag 2 december. Bovendien kunnen fans kaarten kopen voor het Rode Loper Evenement op maandag 1 december, ook in zestien bioscopen. Voorafgaand aan de film is dan via een live verbinding de aankomst van de sterren te volgen bij de officiële première. Tenslotte plant Pathé in het openingsweekend van 4 tot en met 7 december door het hele land extra voorstellingen in om aan de massale vraag tegemoet te komen. Gooische Vrouwen 1 trok al 1,9 miljoen bezoekers. Het bioscoopvervolg zou die recordcijfers nog weleens kunnen overtreffen. De verwachtingen zijn hooggespannen.

Gooische Vrouwen 2 is een komedie met Linda de Mol, Tjitske Reidinga, Susan Visser, Lies Visschedijk, Peter Paul Muller, Leopold Witte, Alex Klaasen en Beppie Melissen. Regie: Will Koopman, scenario: Frank Houtappels, producent: Talpa, distributie: Independent Films. Als Claire totaal veranderd terugkomt uit Burkino Fasso herkennen haar vriendinnen haar amper terug. Voor Cheryl is de maat vol als ze ontdekt dat Martin haar voor de zoveelste keer bedriegt: ze zet in op een echtscheiding. Anouk, ook al ongelukkig in de liefde, dreigt een eetprobleem te ontwikkelen. Roelien gaat juist in op het huwelijksaanzoek van Evert. Een even noodlottig als bizar ongeval voert de vriendinnen naar de besneeuwde bergtoppen van Oostenrijk.

 

Voor bioscopen, aanvangstijden en tickets voor de Gooische Vrouwen Nights, het Rode Loper Evenement en de extra voorstellingen zie: www.pathe.nl/gooischevrouwen

Lees ook:Première Gooische Vrouwen – De Film
Lees ook:Pathé Eindhoven ontvangt anderhalf miljoenste bezoeker Gooische Vrouwen 2
Lees ook:Pathé Ladies Night 8 februari met Fifty Shades Darker wordt succesvolste ooit
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens
Lees ook:Vier Valentijn met de aantrekkelijke Mr. Grey in Pathé Breda en Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>