Citymall Music biedt jong muzikaal talent een podium in Almere

project_1_101De komende maanden staan meerdere zondagen in Citymall Almere in het teken van live optredens. Voor het vierde jaar op rij geeft Citymall Almere muzikaal talent de kans om door te breken bij een groter publiek. Tijdens Citymall Music treden op twaalf zondagen verspreid van maart tot oktober diverse veelbelovende bands en acts op in het winkelcentrum. Het publiek stemt op hun favoriet en bepaalt hiermee wie de finale bereikt, waarin een vakjury de uiteindelijke winnaar kiest. Zondag 23 maart begint Citymall met een optreden van Faisal, tussen 13.00 en 16.00 uur op het Forum. Deze Nederlandse singer/songwriter van Marokkaanse afkomst timmert al 8 jaar aan de weg en won meerdere talentenjachten (bron: persbericht).

Bekende acts als Handsome Poets, Dotan, Ed Struijlaart en When We Are Wild hebben hun eerste stappen op weg naar succes in Almere gezet. De afgelopen jaren brachten zij, en andere talentvolle collega’s hun repertoire ten gehore aan het winkelende publiek. Van singer/songwriters tot funk, soul en pop; Citymall Music biedt het allemaal. Ook dit jaar staan er weer diverse en afwisselende acts op het programma. Nieuw dit jaar is dat het publiek een stem heeft in wie er in de finale komt te staan. Via Facebook kan gestemd worden op de favoriet. De vier acts met de meeste stemmen en de act die de wild card krijgt van de organisatie spelen in de spetterende finale op 5 oktober. Een vakjury, met o.a. KX Radio, bepaalt de uiteindelijke winnaar. Deze winnaar mag live optreden bij KX Radio van Rob Stenders. Er wordt ook een publiekswinnaar gekozen. Onder het stemmende publiek worden diverse goodiebags verloot.

Met een bioscoop, een theater, diverse horecagelegenheden en een groot aantal winkels heeft Citymall Almere genoeg in huis om voluit te genieten. Het door Rem Koolhaas ontworpen winkelcentrum biedt volop ruimte aan inspirerende winkels en warenhuizen. Men vindt er grote winkels en merken in herenmode, damesmode, kindermode, lifestyle, entertainment én elektronica. Maar ook voor kleinere, bijzondere winkels en merken kunnen bezoekers hier terecht. Citymall Almere is het levendige centrum van Almere, met iedere zondag live muziek of activiteiten voor kinderen. Daarnaast vinden er meerdere keren per jaar drukbezochte evenementen plaats. Uniek in Citymall Almere is de handige én duurzame oppasservice Kartopia. Kartopia is een speelruimte van karton voor kinderen van 3 tot 12 jaar. Terwijl hun ouders rustig winkelen mogen kinderen hier gratis spelen en meedoen aan leuke workshops.

Lees ook:Gratis oppasservice van Citymall Almere tijdens kerstvakantie elke dag geopend
Lees ook:Gratis oppasservice van Citymall Almere ook tijdens voorjaarsvakantie elke dag geopend
Lees ook:Citymall Almere nodigt alle Nederlanders uit te komen trouwen voor één dag!
Lees ook:Parades Cirque du Soleil in Stadshart Amstelveen & Citymall Almere
Lees ook:Internationale Circusfestival Enschede

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>