Pathé Breda viert vijfde verjaardag met kindermiddag en drie voorpremières

Pathe-logo-188-120-__186xPathé Breda bestaat vijf jaar en viert dit jubileum met de bezoekers. Woensdag 27 november is er een kindermiddag met de voorpremière van ‘Midden in de Winternacht’, ’s avonds van ‘Mannenharten’ en vrijdag 29 november wordt de rode loper uitgelegd voor cast, crew en bezoekers van ‘Bro’s before Ho’s’. Tickets zijn te koop via www.pathe.nl/breda en aan de kassa van de bioscoop. Pathé Breda heeft zich de afgelopen vijf jaar bewezen als een trekpleister voor filmliefhebbers uit Breda en omgeving. De bioscoop, trok in het eerste jaar bijna 65 duizend bezoekers. In 2009 werden al ruim 462 duizend tickets verkocht en in 2010, na de overname door Pathé, ruim 553 duizend (bron: persbericht).

Ook de afgelopen twee jaar kwamen er jaarlijks meer dan een half miljoen bezoekers. In 2012 is de bioscoop ingrijpend verbouwd en het afgelopen jaar zijn de openingstijden verruimd. Bovendien introduceerde Pathé Breda vele nieuwe activiteiten, zoals live opera van The Met uit New York, voorpremières met cast & crew, documentaires, Cinemum, 50Plus Bios, kindermiddagen en drukbezochte Ladies Nights. Ook vonden in de bioscoop lezingen en B2B events plaats. Genoeg redenen om het vijfjarig bestaan te vieren met de vaste en met nieuwe bezoekers, vindt Pathé.

Woensdag 27 november is Kindermiddag, met leuke activiteiten en de voorpremière van ‘Midden in de Winternacht’ van Lourens Blok met onder meer Jeroen van Koningsbrugge, Jelka van Houten, Arjan Ederveen en Derek de Lint. De tienjarige Max probeert met de pratende eland Moos het kerstfeest te redden. De titelsong is van Nick & Simon. Woensdagavond is de voorpremière plaats van ‘Mannenharten’, een romantische komedie van Mark de Cloe met Barry Atsma, Georgina Verbaan, Daan Schuurmans, Hadewych Minis, Jeroen Spitzenberger en Kim Feenstra. Wie loopt zijn hart achterna en wie niet in de zoektocht naar liefde en geluk? Reclameman Tim raakt in paniek door zijn naderende huwelijk; zijn beste vriend Wouter doet er alles aan om zijn vriendin niet kwijt te raken; de verlegen Niels is verliefd op een gescheiden vrouw met een gefrustreerde ex en womanizer Frank leert van een succesvolle volkszanger wat echte liefde is.

Vrijdag 29 november is de voorpremière van ‘Bro’s before Ho’s’, een romantische komedie van Steffen Haars en Flip van der Kuil, de succesvolle makers van New Kids Turbo en New Kids Nitro . De hoofdrolspelers zijn Tim Haars, Daniël Arends, Sylvia Hoeks, Theo Maassen en Henry van Loon. Blowen, zuipen en zo veel mogelijk chicks regelen. Dat is het leven van videotheekhouder Max en zijn geadopteerde broer, tevens beste vriend, Jules. Samen hebben ze een pact: ze beginnen nooit aan een relatie, want dat is te veel gezeik. Ze leven het leven waar elk man van droomt, tot ze allebei verliefd worden op de mooie Anna.

Lees ook:Hoofdrolspeler en makers bij voorpremière Bro’s before Ho’s in Pathé Spuimarkt
Lees ook:Pathé opent nieuwe bioscoop in Maastricht
Lees ook:Pathé De Kroon in Zwolle neemt afscheid met klassiekers en expositie
Lees ook:Pathé Haarlem vanaf zaterdag 2 juli open voor het publiek
Lees ook:Topevement bij voorpremière F8 in Pathé De Kuip

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>