Symphonica in Rosso met Anouk in GelreDome

Symphonica in Rosso kiest dit jaar voor Anouk. Het wordt de achtste keer dat het grootste concert van Nederland in het GelreDome in Arnhem plaatsvindt: op woensdag 16, vrijdag 18 en zondag 20 oktober 2013. Anouk schuift aan in de rij toppers als  Doe-Maar, Marco Borsato, Nick & Simon en Sting die eerder edities de hoofdact waren van Symphonica in Rosso.

Update: het concert van woensdag is gecanceld en verschoven naar woensdag 23 oktober. De andere show haalt ze in op 16 en 19 december in de Ziggo Dome in Amsterdam.

De 38-jarige zangeres uit Den Haag stond eerder al op eigen kracht in het stadion, maar de liedjes op haar nieuwe album Sad Singalong zou ze ‘niets liever dan met een orkest willen uitvoeren’, liet ze weten. Alle nummers worden speciaal voor dit concert gearrangeerd. Anouk vertegenwoordigde Nederland op het Eurovisie Songfestival dit jaar in Malmö en werd uiteindelijk negende. Het 40-koppige symfonieorkest Guido’s Orchestra is ook dit jaar weer van de partij en als gastartiest komt Trijntje Oosterhuis. De concerten beginnen om 20.00 uur; tickets en info: zie website.

Lees ook:Zaterdag start kaartverkoop Symphonica in Rosso met Anouk
Lees ook:Anouk geeft tweede concert Symphonica in Rosso
Lees ook:Anouk haalt gecanceld concert woensdag 23 oktober in
Lees ook:Symphonica in Rosso 2012 met Doe Maar in GelreDome
Lees ook:Tweede inhaaldatum concert Anouk nog onbekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>