Ik Zie U Graag – Belgisch popfestival in Breda

IMG_20161019_141246Vrijdag 22 tot en met zondag 24 maart 2013 is Poppodium Mezz in Breda het domein van het Belgische popfestival van Nederland Ik Zie U Graag. Voor veel Belgische muzikanten is Breda ‘de poort naar Nederland’. Na een succesvolle editie van één dag tijdens het tienjarig festival van Mezz in oktober bestrijkt het festival dit keer drie avonden. Op het programma van Mezz staan dan ook regelmatig optredens van Belgische bands en dj’s. De kwaliteit en originaliteit die uit België komt is ‘van hoog niveau’, belooft de aankondiging.

Tijdens Ik Zie U Graag zijn er ‘spannende acts uit de broeiende, bruisende en bloeiende Belgische muziekscene’, met de nadruk op aanstormend Belgisch talent, met acts die in eigen land al meer bekendheid hebben. De zaal gaat vrijdag en zaterdag open om 19.30 uur; de concerten beginnen een kwartier later. Op zondag gaat de zaal om 19.00 uur open en begint het concert om 19.15 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Zaterdag 9 juli: Breda Live 2016
Lees ook:Breda Live 2015
Lees ook:Breda Barst 2010
Lees ook:Festival Mundial 2012 in Tilburg
Lees ook:Poppodium 013 in Tilburg na verbouwing weer open

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>