Jantjes Verjaardag in de Heineken Music Hall

Maandag 11 maart 2013 verplaatst feestfabriek Jantjes Verjaardag uit Amsterdam zich voor een dag naar de Heineken Music Hall. Het grootste en gezelligste feestcafé van Nederland neemt zijn beste vrienden op 11 maart mee richting de Heineken Music Hall. Vanaf 18.30 is het meezingen geblazen met onder andere optredens van Jan Smit, Glennis Grace, Lange Frans, Robert Leroy, Django Wagner, Vinzzent en andere Nederlandse toppers. Tickets: zie website. Jantjes Verjaardag is door de jaren heen uitgegroeid tot een vaste waarde binnen het Amsterdamse uitgaansleven, maar weet ook publiek te trekken dat van ver moet komen (bron: persbericht). ‘Al meer dan 20 jaar vervult Jantjes Verjaardag de behoeftes van feestend Nederland op het Rembrandtplein te Amsterdam’.

Het begon allemaal kleinschalig op de hoek van de Amstelstraat met zo’n 200 man op een avond. De groei zette zich jaarlijks voort en Jantjes Verjaardag is tegenwoordig van donderdag tot en met zondagavond gevuld met duizenden bezoekers die genieten van de beste feestcafé DJ’s, live artiesten en een onvergetelijke sfeer.Voor eigenaar Jan Kruiter werd het tijd voor een nieuwe uitdaging, mede omdat de wekelijkse donderdagavond met Robert Leroy & Friends is uitgegroeid tot het gezelligste feest op donderdag in Amsterdam. Het leek het hem leuk een keer uit te wijken naar de Heineken Music Hall. Zodoende heeft hij zijn vriend, presentator en zanger Robert Leroy gevraagd het feest ook deze avond te leiden. Vijf uur lang genieten van Hollands glorie en ouderwets meezingen met de beste krakers: Jantjes Verjaardag XXL.

Lees ook:Backstreet Boys in Ahoy en Heineken Music Hall
Lees ook:Sky City Festival in Amsterdam Zuidoost
Lees ook:The Moody Blues in Heineken Music Hall
Lees ook:Spandau Ballet in Heineken Music Hall
Lees ook:Pussicat Dolls in Heineken Music Hall

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>