Disney on Ice met Let’s Party in de Jaarbeurs

IMG_20160515_181213Disney on Ice staat van donderdag 20 tot en met zondag 23 december 2012 in de Jaarbeurs in Utrecht: na de Brabanthallen in Den Bosch is Utrecht de enige andere locatie in ons land waar in de kersttijd de ijsshow ‘Let’s Party’ is te zien (2013: klik hier). In deze show worden de hoofdfiguren Mickey en Minnie Mouse bij uiteenlopende avonturen vergezeld door meer dan vijftig favoriete Disney figuren.

 

Met onder meer: het ‘niet-verjaardagsfeest’ met Alice en de Gekke Hoedenmaakster, samen met de nieuwste Disney-prinses Titia naar Mardi Gras, met een keur aaan Disney-prinsessen naar een Koninklijk Valentijnsbal, naar een Winter Wonderland en met de Disney-schurken naar een vreselijk feestelijke Halloween. De show wordt in zijn geheel in het Nederlands gesproken. Afgelopen voorjaar was Disney on Ince met ‘Worlds of Fantasy’ te zien in Zwolle, Utrecht en Rotterdam.

Lees ook:Disney Live! Mickey’s Rockin’Road `show toert door Nederland
Lees ook:Disney on Ice in Brabanthallen
Lees ook:Disney on Ice in Rotterdam, Den Bosch en Utrecht
Lees ook:Disney on Ice in Zwolle, Utrecht en Rotterdam
Lees ook:Disney on Ice brengt Princess Wishes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>