Publiekspremière The Hobbit 3D in Pathé Arena IMAX

In de nacht van dinsdag 11 op woensdag 12 december 2012 begint om 00.12 uur de publiekspremière van The Hobbit: An Unexpected Journey 3D in de IMAX-zaal van Pathé ArenA, Amsterdam Zuidoost. De film draait er met de speciale 48 fps-kopie. Tickets zijn nu te koop via de website en aan de kassa van de bioscoop. Het eerste deel van de langverwachte Hobbit trilogie draait er met de speciale 48 fps-kopie. Vanaf woensdag draait de film in 214 zalen in het hele land (bron: persbericht).

 

In het epos naar de boeken J.R.R. Tolkien spelen onder anderen Martin Freeman, Richard Armitage, Ian McKellen, Cate Blanchett, Ian Holm, Christopher Lee, Hugo Weaving, Elijah Wood en Andy Serkis. De regisseur is Peter Jackson (The Lord of the Rings). Met een groep van dertien dwergen, onder leiding van de krijger Thorin Eikenschild, begint Bilbo Balins een expeditie naar Erebor om het verloren dwergenrijk te heroveren op de draak Smaug. De tocht leidt door verraderlijke gebieden met Aardmannen en Orks, dodelijke Wargen en Tovenaars. Onderweg ontmoet Bilbo Gollem, die zijn leven voor altijd zal veranderen. Bij een ondergronds meer vindt hij de magische ring die bepalend is voor het lot van Midden-Aarde, al is Bilbo zich daar dan nog niet van bewust.

Lees ook:Pathé Tilburg IMAX viert eerste verjaardag met tweede deel van The Hobbit
Lees ook:Pathé Spuimarkt IMAX viert eerste verjaardag met The Hobbit 2 en DHOOM: 3
Lees ook:Film The Hobbit nu al diamanten status
Lees ook:Pleinbioscoop Rotterdam 2014
Lees ook:‘Fabergé – A Life of its Own’ op 20 juli bij Pathé Tuschinski en Pathé Buitenhof

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>