Lumière Crime Festival in Pathé Buitenhof Den Haag

Pathé Buitenhof en filmdistributeur Lumière presenteren zaterdag 1 en zondag 2 december de tweede editie van het Lumière Crime Festival. Pathé Buitenhof vertoont exclusief gloednieuwe, intrigerende Scandinavische misdaadseries en -films in aanwezigheid van acteurs, schrijvers en producenten. Te zien zijn onder meer The Hypnotist, Snabba Cash II, The Killing III en Dicte. Tickets zijn te koop via pathe.nl en aan de kassa. Scandinavische misdaadseries en –films zijn internationaal succesvol. Het Crime Festival vertoont premières van veelbelovende thrillers en nieuwe seizoenen van populaire misdaadseries.

Op zaterdag 1 december is er van 10.00-23.00 uur een marathonvertoning van de derde reeks van de Deense hitserie The Killing. Op zondag 2 december staan er nieuwe afleveringen op het programma van de series Dicte, Wallander, The Killing en Real Humans en de speelfilms Snabba Cash II en The Hypnotist, de Zweedse inzending voor de Oscars. De van oorsprong Deense publiciste en filosofe Stine Jensen leidt op 2 december paneldiscussies en Q&A’s met de aanwezige acteurs, schrijvers en producenten. Stine Jensen bespreekt met haar gasten wat er schuilt achter het succes van de Scandinavische misdaadthrillers. De genodigden geven zich bloot en gunnen de bezoekers een kijkje in hun wereld.

Lees ook:Lumière Crime Festival Den Haag
Lees ook:Scandinavische misdaadmarathon zondag 7 juli in Pathé Buitenhof
Lees ook:Zesde editie Lumière Crime Festival in Kino Rotterdam
Lees ook:Pathé vertoont 24 uur lang Star Wars: The Force Awakens
Lees ook:LEGO®World in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>