Walking with Dinosaurs in Ziggo Dome Amsterdam

@Erik Feenstra

@Erik Feenstra

Zaterdag 17 en zondag 18 november 2012 nemen voorhistorische monsters bezit van de Amsterdamse Ziggo Dome, tijdens Walking with Dinosaurs. Na een wereldtournee in 2009 is de adembenemende show terug. De show is gebaseerd op de bekroonde BBC televisieserie waarin dinosaurussen op ware grootte tot leven komen. De BBC-serie trok wereldwijd 700 miljoen kijkers en won 6 Emmy’s en 3 BAFTA’s. Walking with Dinosaurs werd bekroond met de THEA Award for Outstanding Achievement in Touring Events.

De Tyrannosaurus Rex, de Plateosaurus eb de Liliënsternus uit het geologisch tijdperk Trias (251 tot 199,6 miljoen jaar geleden), de Stegosaurua, de Allosaurus van het Jura (199,6 tot 145,5 miljoen jaar geleden) en de Utahraptor uit het geologische Krijt (145 tot 66 miljoen jaar geleden). De grootste dino is de Brachiosaurus en meet van kop tot staartpunt 19 meter en is 9 meter hoog. Te zien is hoe de kolossen leefden. De gloednieuwe Ziggo Dome staat pal naast de Amsterdam ArenA in Amsterdam Zuidoost. Op zaterdag en zondag zijn de treinstations Bijlmer en Duivendrecht vanuit Schiphol door werkzaamheden aan het spoor niet bereikbaar. Zaterdag zijn er twee shows die beginnen om 15.00 en om 18.00 uur, zondag om 11.00 en 15.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Dino’s komen tot leven in Ahoy Rotterdam
Lees ook:Expositie Living Dinosaurs in Rotterdam
Lees ook:Concert 5 jaar Ziggo Dome met Marco Borsato & Friends te zien op Kanaal 13
Lees ook:Miley Cyrus in de Ziggo Dome
Lees ook:Cirque du Soleil met ‘Varekai’ in Ziggo Dome Amsterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>