Twintigste 50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht

Dinsdag 11 tot en met zondag 16 september 2012 vindt in de Jaarbeurs van Utrecht de 20e editie van de 50 Plus Beurs plaats (2013: klik hier); ’s werelds grootste evenement voor de actieve 50 plusser, onder het motto ‘actief ouder worden’. Net als vorig jaar biedt de beurs in zes hallen de te verwachten 100.000 bezoekers 600 stands, workshops en presentaties, maar ook veel optredens op podia met muziek, show, dans en exposities. Niemand verlaat de beurs met lege handen.

Woensdag 12 september staat een officiële stemlocatie op de beurs, waar bezoekers en exposanten kunnen stemmen voor de Tweede Kamerverkiezingen. De beurs is ingedeeld in zes thema’s, ieder met een eigen kleur: vakantie (geel), mooi & fit (paars), maatschappij (blauw), vrije tijd (groen), welzijn & zorg (oranje) en wonen (roze). Daarnaast vindt in de 5e editie van de Open Art Fair plaats: de kunstbeurs voor kenners en liefhebbers, van schilder- en beeldhouwkunst tot glas, sieraden en keramiek.

Bezoekers van de 50PlusBeurs hebben vrij toegang. Artiesten, kunstenaars, auteurs, sporters, acteurs, politici en andere BN’ers komen naar Utrecht. De legendarische Vicky Leandros – winnares van het Eurovisie Songfestival –  treedt op tijdens Songfestival in Concert. Aansluitend aan de beurs. Penney de Jager zoekt 50Plus danstalent voor een Fifty Star Show Ballet, dat optreedt tijdens het concert van Leandros. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur; het aansluitende concert van 17.30 tot 19.30 uur.

Lees ook:Openlucht kunstbeurs Art Laren
Lees ook:50 Plus Beurs in Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:FIRST ART FAIR in Passanger Terminal Amsterdam
Lees ook:Open Art Fair in Jaarbeurs Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>