Joan Collins in DeLaMar Theater

IMG_20160511_184506Na haar succes in New York en Londen komt Joan Collins naar Amsterdam. Vrijdag 20 en zaterdag 21 april 2012 staat de superdiva exclusief in het DeLaMar Theater in Amsterdam: ‘One Night with Joan’. Een unieke kans om oog in oog te staan met een wereldster. De inmiddels bijna 79-jarige Britse film en tv-actrice en schrijfster babbelt er openhartig op los en deelt niet zonder zelfspot geheimen over haar leven en haar gevierde carrière.

Ze werd beroemd als doortrapte bitch in de tv-soap ‘Dynasty’ uit de jaren ’80, speelde in meer dan 60 films en haar biografieën ‘Past Imperfect’ en ‘Second Act’ werden bestsellers. De diva vertelt verhalen en anekdotes uit haar leven, met behulp van beeldmateriaal op een groot scherm en na afloop kan het publiek vragen stellen. Collins staat beide dagen in de Wim Sonneveldzaal, aanvang 20.00 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:Première musical ‘Was Getekend, Annie M.G. Schmidt’ in DeLaMar theater
Lees ook:Eurovision in Concert in de Melkweg
Lees ook:Joan Baez in Carré
Lees ook:Première ‘Supermodel’ in Krasnapolsky Amsterdam
Lees ook:Pramenrace Aalsmeer 2011

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>