Wereld Zomertijd Festival Bergen op Zoom

Zondag 25 maart 2012 vindt in Vestzaktheater het Zwijnshoofd in Bergen op Zoom het Wereld Zomer Festival Mini Mundial plaats. De nacht ervoor gaat de zomertijd in en moet de klok een uur vooruit. Op het programma staan live muziekoptredens, workshops, dans en een wereldmarkt, met snuisterijen, wereldse hapjes en exotische kleding. Voor de kinderen zijn allerlei activiteiten, zoals schminken, een quiz, maskers maken en workshops ritme en dans. Daarnaast zijn er verschillende organisaties aanwezig die zich inzetten voor een betere wereld.

‘Hoe kun je de zomertijd beter beginnen dan met een wereldfeest, is de vraag op de aankondiging. Om 13.00 uur gaan de deuren open met de ritmische sambaklanken van een percussiegroep. Het Wereldfeest ‘zal tot ongeveer 20.00 uur duren’, meldt de aankondiging.

Lees ook:Rijswijk in de ban van Gothic & Fantasy
Lees ook:Dé Noordelijke Motorbeurs in Martiniplaza Groningen
Lees ook:Dansweek Gelderland 2011
Lees ook:Noordelijke Motorbeurs Groningen
Lees ook:Dansweek Gelderland 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>