Burgemeester grijpt in: Joling en Froger wel op Jordaan Festival

Rene Froger en Gerard Joling staan zondag 19 september toch op het Jordaan Festival (editie 2012: klik hier). Dat heeft burgemeester van der Laan afgesproken met de organisatie. Gisteren maakte stadsdeel Amsterdam-Centrum bekend dat de Toppers niet mochten optreden, uit vrees voor een te grote toeloop. Zondag zouden Gerard Joling, Gordon, Jeroen van der Boom en Rene Froger alle vier komen zingen.

Vrijdag bemoeide de burgemeester van Amsterdam zich er hoogst persoonlijk mee. Hij vroeg het stadsdeel en de politie nogmaals met de organisatie van het gratis Amsterdamse smartlappenfestijn om de tafel te gaan zitten. Er is afgesproken dat twee van de vier Toppers komen: Rene Froger en Gerard Joling treden zondag toch op; Gordon en Jeroen van der Boom komen niet. Daarnaast  is afgesproken dat er extra politie op de been is en zet ook de organisatie extra beveiligers in.

Lees ook:Amsterdam weert Toppers van Jordaan Festival
Lees ook:Toppers zoeken er een Topper bij
Lees ook:Toppers in Concert 2009 in de ArenA
Lees ook:René Froger start nieuwe tournee
Lees ook:Toppers in Concert in de Amsterdam ArenA

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>