Schagen Internationaal Folklore Festival 2011

Maandag 4 tot en met zondag 10 juli 2011 staat Schagen in het teken van de 11e editie van het Schagen Internationaal Folkloristisch festival (SIFF). Het festival heeft internationaal aanzien in de wereld van dans en muziek; de afgelopen 10 festivals kwamen er 45 groepen uit de hele wereld. Zo’n 200 folkloredansers uit Oostenrijk, Polen, Spaans Baskenland, Roemenië en Griekenland komen naar Schagen.

Samen met de Westfriese Dansgroep en de kinderdansgroep uit Schagen verzorgen de groepen voorstellingen in de Spartahal en op een aantal andere locaties in het stadje ten noorden van Alkmaar. De aangekondigde groep uit Colombia heeft afgehaakt. Programma: zie website. De markt van Schagen staat alle donderdag in de zomermaanden in het teken van de Westfriese Flora. Donderdag 7 juli komen de gastgroepen in optocht vanaf de Spartahal naar de Markt en verzorgen er ’s middags optredens.

Lees ook:Folklore Festival Schagen
Lees ook:Salland Festival 2013 in Raalte
Lees ook:Westfriese Folkloredagen 2016 in Schagen
Lees ook:Internationaal Folklore Festival in Sas van Gent
Lees ook:Westfriese Folkloredagen in Schagen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>