Guus Meeuwis vier avonden in Philips stadion

IMG_20160918_130559Donderdag 16 tot en met zondag 19 juni 2011 staat Guus Meeuwis met zijn show ‘Groots met een zachte G’ in het Philips Stadion in Eindhoven (2013: klik hier). De Brabander geeft er voor de zesde jaar op rij een serie concerten in ‘zijn’ stadion: het voelt als een thuiswedstrijd: ‘Het is een soort ijkpunt in het jaar geworden, niet alleen voor ons, maar ook voor de mensen die komen’, vertelde hij RTL-Boulevard.

 

Zijn familie en kinderen komen ook: ‘Ik heb een grote familie.’ De line-up is nog geheim, maar de zanger liet alvast weten dat hij met veel nieuw materiaal komt. Guus trad voor het eerst in 2006 in het Philips stadion op. Als deze reeks voorbij is, heeft hij er 25 in dit stadion opzitten. En volgend jaar komt hij hier weer terug. De concerten beginnen om 20.00 uur, zondag om 16.00 uur.

Lees ook:Guus Meeuwis in Philips Stadion Eindhoven: ‘Groots met een zachte G’
Lees ook:Guus Meeuwis ‘Groots met een zachte G’ in Philips Stadion Eindhoven
Lees ook:Groots met een Zachte G: Guus Meeuwis in Philips Stadion
Lees ook:Guus Meeuwis in Philips Stadion: ‘Groots met een zacht G’
Lees ook:Guus Meeuwis: ‘Groots met een zachte G’ in Philips Stadion

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>