Jan Smit samen met André Rieu in Amsterdam ArenA

IMG_20160410_134546Jan Smit staat dit Pinksterweekend in de Amsterdam ArenA, maar niet alleen: hij treedt op in de Weense show van André Rieu. Om een nieuwe generatie naar de concerten te lokken, heeft Rieu Jan Smit uitgenodigd: klassieke muziek vermengd met palingsound. Het Weense namaakkasteel is opgebouwd in de ArenA voor drie voorstellingen: zaterdag 11 en zondag 12 juni zijn besloten voorstellingen, maandag is voor iedereen toegankelijk.

Dit concert had op 4 september 2010 zullen plaatsvinden, maar moest wegens ziekte van Rieu verschoven worden. Gekochte kaarten zijn op Pinkstermaandag geldig. Het decor is een replica van Schloss Schönbrunn: het is 125 meter breed, 30 meter diep en 35 meter hoog en bevat een balzaal, twee schaatsbanen en fonteinen. Het decor is te koop: na de concerten in de ArenA gaat dit decor, dat de hele wereld heeft rondgereisd en volgens Rieu het grootste voor een reizende show, onder de hamer. Het stadion gaat open om 12.30 uur. Het evenement begint om 14.30 uur. Tickets: zie website.

Lees ook:André Rieu in de Amsterdam Arena
Lees ook:André Rieu in GelreDome
Lees ook:Concert André Rieu in Thialf afgelast
Lees ook:André Rieu op Vrijthof Maastricht
Lees ook:André Rieu zwaar in de rode cijfers

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>