Energy/the Network in de Jaarbeurs

Zaterdag 19 februari 2011 vindt van 22.00 tot 07.00 uur in de Jaarbeurs in Utrecht de eerste editie van Energy/the Network plaats; de 18e in een reeks jaarlijkse trance events in het vroege voorjaar in de Jaarbeurs. De naam is dit jaar gewijzigd van  Trance Energy in Energy/the Network. Jaarlijks komen dertigduizend dance fans in de Jaarbeurs bij elkaar voor het grootste trance-evenement ter wereld, met een reeks internationale artiesten uit meer dan negen landen. ‘De organisatie maakt zich met Energy/the Network klaar voor een nieuw decennium, met een kenmerkende en energieke cross-over sound’, aldus een aankondiging.

 

In de drie zalen ‘Connect’, ‘Execute’ en ‘Play’ vertegenwoordigt ‘de absolute Dj-top samen met de talenten van morgen het nieuwe geluid van Energy/the Network’. Tickets: zie website. De Jaarbeurs ligt pal achter Utrecht CS en is dan ook ideaal met de trein te bereiken. Bezoekers hebben wel een aparte ticket voor de heen én de terugreis nodig, want een retour is geldig tot 04.00 uur ’s nachts.

Lees ook:Trance Energy fans: let op werk aan spoor
Lees ook:Trance Energy 2009
Lees ook:Onze eigen wereldberoemde DJ Tiësto
Lees ook:A State of Trance in Brabanthallen Den Bosch
Lees ook:Heropening Pathé Schouwburgplein: vernieuwde IMAX-zaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>