Coole Piet Diego en de Stemmendief

Zondag 14 november 2010 gaat in WTC Expo Leeuwarden Coole Piet Diego en de Stemmendief in première:  een kindershow, waarbij de kleintjes actief betrokken worden. De beroemde Piet trekt met zijn show door het land: zondag 21 november in de  Zeelandhallen Goes (14.30 uur),  woensdag 1 december in de Heineken Music Hall Amsterdam (16.00 uur) en zaterdag 4 december in de MECC Maastricht (12.00 uur).

 

In deze show gaat Coole Piet Diego de strijd aan met de stemmendief Boris en zijn domme hulpje Joris. Boris steelt van alle pieten hun stem. Naast Coole Piet Diego speelt Sinterklaas natuurlijk de hoofdrol. De boeven moeten worden gepakt, voordat Sint straks ook zijn stem kwijtraakt en de pieten moeten hun stem terug zien te krijgen.  Een deel van de opbrengst gaat naar het Ronald MacDonald Kinderfonds: een fonds voor de families van ernstig zieke kinderen. Coole Piet Diego werd acht jaar geleden bekend dankzij de tv-serie ‘De club van Sinterklaas’. Samen met Frans Bauer en Joris & Boris is hij in de bioscoopfilm ‘Sinterklaas en het Pakjesmysterie’ te zien. RTL 4 gaat de serie ‘Paniek in de confettifabriek’ uitzenden. Op 27 en 28 november treedt Diego op in de Jaarbeurs in ‘De Club van Sinterklaas’, samen met Ralf, Nick & Simon, Nicolette van Dam en Frans Bauer.

Lees ook:De Club van Sinterklaas Feesttoer
Lees ook:Sinterklaasfeesten in het land
Lees ook:Sinterklaasfeesten in Nederland
Lees ook:Ahoy Rotterdam: Club van Sinterklaasfeest – 26 en 27 november
Lees ook:Het Feest van Sinterklaas in Ahoy

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>