Tilburg Culinair 2010

IMG_20160918_142555Het Willemsplein van Tilburg is donderdag 23 tot en met zondag 26 september 2010 het domein van de 20e editie van Tilburg Culinair (editie 2013: klik hier). Met 25.000 bezoekers was het eetfestijn vorig jaar een groot succes: mede dankzij een nieuwe uitstraling heeft ook een jonger publiek Tilburg Culinair ontdekt. Dit jaar komen er twee nieuwe restaurants bij: De Drie Deuren uit Oisterwijk en Auberge De Man uit Moergestel. In totaal serveren 13 restaurants hun meest geliefde gerechten.

 

Elk restaurant heeft ook een vegetarisch gerecht op het menu staan. Net als vorig jaar worden speciaal geselecteerde huiswijnen (rood, wit en rosé) geschonken. Naast culinair genoegen is er een hoofdpodium met muzikale optredens. In de grote vriescel op het Culinaire plein is op zaterdagen zondag een modeshow van ‘Mevrouw Vermeer’. Zondagmiddag is er kindervertier. Dit jaar wordt ‘het jaar van de puntjes op de 1’, meldt de website, maar naast informatie over deelnemende restaurants, gerechten en wijnen, ontbreken openingstijden. Alleen vrijdag is duidelijk: dan vindt van 17.00 tot 20.00 uur voor de derde keer de bedrijvenavond plaats. Op deze avond zijn de restaurants vanaf 20.00 uur open voor het andere publiek.

Lees ook:Tilburg Culinair 2012
Lees ook:Tilburg Culinair 2013
Lees ook:Culinair evenement ‘Proef het Westelijk Handelsterrein’
Lees ook:Nationale Restaurant Week 2015
Lees ook:Hap Stap festival 2012 in Tilburg

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>