Night to Remember in Brabanthallen

De Brabanthallen in Den Bosch zijn zaterdagavond 18 september 2010 het domein van Night to Remember, ‘een compleet avondje uit’, juicht de website. Deze editie staat in het teken van de jaren ’80, met wereldartiesten  onder live begeleiding van een band. Het feest wordt gecomplementeerd met een grote dansvloer en een sfeervolle uitstraling. Verrassende acts en interactie maken het evenement tot een heuse ‘Night to Remember’: met 15.000 bezoekers één van de grootste indoor-evenementen van Nederland.

 

Artiesten als Rick Ashley (Never gonna give you up), Marc Almond (Tainted Love), Paul Young (Love of the common people), T’Pau (China in your hand) en Nik Kershaw (Wouldn’t it be good) treden vanaf 19.0 uur op. Na hun live optredens gaat om 22.30 uur de spectaculaire Eighties Dance Party Megamix van start. Tickets: zie website.

Lees ook:Parkpop en Night at the Park in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:Beatlesfilm ‘A Hard Day’s Night’ donderdag 3 juli eenmalig in Pathé Tuschinski
Lees ook:Starparade der Volksmusik in Rijnhal Arnhem
Lees ook:Neil Young in de RAI
Lees ook:Ilse en Waylon even ‘herenigd’ op Tuckerville Enschede

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Night to Remember in Brabanthallen

  1. lenie

    Wat een budavond, slecht geluid, kale hal, niks geen sfeer, duur parkeren, en dan die muziek nou het was te erg voor woorden.
    Wie weet hoe je je geld terug kan eisen?

      /   Reply  / 
  2. Gert

    Dat er artiesten zijn die tegen zichzelf beschermt moeten worden
    o.a. Paul Young wat was die man slecht, hij ontving na afloop boe geroep en het geluid was slecht de sfeer in de hal was een fabriekssfeer

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>