50 Plus Beurs 2010 in Jaarbeurs Utrecht

Woensdag 15 tot en met zondag 19 september 2010 vindt de 18e editie van de 50 Plus Beurs plaats (editie 2013: klik hier). Tijd om te genieten, dat is het thema van ‘ ’s Werelds grootste evenement voor actieve 50-plusser’, aldus de website, met zeshonderd stands in zes hallen (hal 7 tot en met 12), ruim 98.000 bezoekers, 50.000 m2 informatie, amusement, voordeeltjes, workshops, lezingen en presentaties, maar ook veel optredens op podia met muziek, dans, show en exposities.

 

Voor iedere bezoek is er gratis gebak, er zijn prijzen te winnen en aansluitend op de beursdag ‘Musicalsterren in Concert’ met Ben Kramer, Joke de Kruijf en het New Classic Kwartet. De beurs is ingedeeld in zes thema’s, ieder met een eigen kleur: vakantie (geel), mooi & fit (paars), maatschappij (blauw), vrije tijd (groen), welzijn (oranje) en wonen (roze). Drenthe wil zich profileren als dé vakantieprovincie van ons land voor korte en langere vakanties, met het ‘Lekker weg in eigen land’ paviljoen. De beurs is alle dagen geopend van 10.00 tot 17.30 uur.

Lees ook:50 Plus Beurs 2015 in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:50 Plus Beurs 2011 in de Jaarbeurs
Lees ook:50 Plus Beurs in Jaarbeurs Utrecht
Lees ook:De 50 Plus Beurs in Utrechtse Jaarbeurs
Lees ook:De 50 Plus Beurs 2009 in de Jaarbeurs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>