Westeinderhavendagen en feestweek 2010 Aalsmeer

Zaterdag 4 september 2010 wordt de jaarlijkse feestweek in Aalsmeer voorafgegaan door de Westeinder Havendagen. Eigenlijk is dat  één dag (zaterdag), met vanaf 10.00 uur braderie, boten en toebehoren in de Historische tuin en gratis watertaxi’s vanaf het Praamplein naar allerlei activiteiten. Vanaf 10.00 uur is er de overdekte botenshow ‘Oud en gelakt’, activiteiten voor jong en oud en in jachthaven Piet Huis een nautische vrijmarkt, touwslagerij, puzzeltocht te water, kinderspelen, botenshow, presentaties en een horecaplein.

 

Om 11.30, 13.30 en 15.30 uur zijn er bloemenveilingen. De hele dag zijn verschillende optredens en om 17.15 uur begint de BBQ in jachthaven Stenhuis (op inschrijving). Daarna volgt de verlichte botenshow en om 23.00 uur afsluitend vuurwerk vanaf de Westeinderplas. Zondag begint de feestweek officieel met de kerkdienst ‘HEERlijk broodje McGod’ om 10.00 uur in de feesttent op het Praamplein. Dinsdag vindt in het centrum de 3e Aalsmeerse Fashion night plaats, woensdag Kindermiddag en donderdag de Miss Aalsmeer verkiezing, met onder meer Nick & Simon en X-Factor winnaar Jaap. Vrijdag is seniorenmiddag en ‘s avond Dutch party met optredens van onder andere Wolter Kroes en Frans Duyts. Op zaterdag 11 september vindt voor de 25e keer de Pramenrace plaats (2013: klik hier), met ’s avonds de feestavond ‘Back to the Past’. Gerard Joling stond gepland, maar moest wegens ziekte afzeggen. Voor hem in de plaats komen Ray en Anita, bekend van hits als ‘No Limit’. Zondag start voor de 9e keer de Historische Bloemenrace Aalsmeer: een evenement voor de liefhebbers van motoren en auto’s.

Lees ook:Aalsmeer feestweek en watersportdag
Lees ook:Pramenrace 2013 Aalsmeer
Lees ook:Aalsmeer Festival en Pramenrace
Lees ook:Pramenrace Aalsmeer 2011
Lees ook:Feestweek en Pramenrace Aalsmeer

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>