Beatstad 2010 Den Haag

IMG_20161012_123549Zaterdag 28 augustus 2010 is het Malieveld in Den Haag het domein van de 6e editie van Beatstad (2012: klik hier). Dit festival is in korte tijd uitgegroeid tot een landelijk evenement dat in de top5 van Nederlandse festivals staat. Radio 3FM zendt live uit vanaf het Malieveld. De Hofstad kreeg gisteren de volle laag en had  veel wateroverlast, maar in tegenstelling tot rondgaande geruchten, gaat het festival gewoon door. Pompwagens hebben het Malieveld op tijd droog weten te krijgen, maar het is aangeraden niet op de zondagse pumps te komen. Paraplu’s zijn met zo’n 40.000 bezoekers taboe, maar een poncho is altijd een handig alternatief. Het terrein is geopend van 15.30 tot 23.o0 uur.

 Om 17.00 uur start het programma met Rebelle. Daarna volgen optredens van Caro Emerald, Waylon, Di-Rect en als afsluitende act komt Anouk. Het Malieveld ligt pal voor het Centraal Station van Den Haag en is dan ook prima met het openbaar vervoer te bereiken, alleen kunnen tramlijnen 2 en 6 wegens werkzaamheden dit weekend niet in het station stoppen. Alternatieven zijn de haltes ervoor, circa 600 meter van Den Haag CS. Tickets: zie website. De opbrengst gaat ieder jaar naar een goed doel; ditmaal is dat War Child.

Lees ook:Den Haag Beatstad 2012
Lees ook:Parkpop 2013 in Den Haag
Lees ook:Nog tot en met zondag 7 juni: de Tong Tong Fair in Den Haag
Lees ook:Tong Tong Fair 2014 op Malieveld Den Haag
Lees ook:Museumnacht Den Haag 2012

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Beatstad 2010 Den Haag

  1. Miranda

    Beatstad, wat een sof. Eerst hebben we het volledige concert van Waylon in de rij gestaan om een patatje te bemachtigen. Te weinig aanvoer, te trage uitgifte. Daarna brak rond 8 uur bij inktzwarte lucht een hoosbui met onweer uit. Wij wilden niet op het open veld blijven en besloten tijdelijk te schuilen tot het weer droog en veilig zou zijn. Er werd gewaarschuwd: eenmaal gescande kaarten werden niet nogmaals toegelaten, stempels niet gegeven. Eenmaal buiten de hekken betekende niet meer naar binnen. Wij – en nog honderden anderen- kozen eieren voor ons geld en hebben het terrein verlaten.
    Nooit meer in de voorverkoop kaarten halen, ik wacht wel af of het op de dag zelf mooi weer is. En Anouk … door mijn open raam hoor ik haar in de verte spelen, een gemiste kans. Volgende concert maar weer in indoor in een andere stad.

      /   Reply  / 
  2. René

    Wat een slechte organisatie. De vorige reactie onderschrijf ik, daarnaast was het bij de toiletten werkelijk een enorme puinhoop, weg lol. Het geluid was trouwens niet best. Anouk klonk in het Amsterdamse westerpark, veel beter.

      /   Reply  / 
  3. Lolita

    Oke onweer, tjah dat was even niet zo fijn. Maar wauw! ik en mn vriendinnen vonden het geweldig en we zijn tot het einde gebleven. Absoluut geen spijt van gehad! Direct speelde geweldig, ondanks de regen en onweer, en vooral het laatste nummer! Ben niet zo’n fan van dat soort muziek…maar wow wat speelden zij goed zeg! Ook Anouk, wat een powerchick! En de rest vd artiesten, super.

    Je bent daar met 40.000 man, dus het kan even duren voordat je je drankje of snack binnen hebt. Maar het wachten viel bij ons wel mee.

    Al met al, geweldige sfeer en ik kom zeker terug! Uiteraard met poncho en kaplaarzen als het weer tegen zit.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>