Mystery Land op de Floriade bij Hoofddorp

Zaterdag 29 augustus 2010 vindt op het terrein van de Floriade in de Haarlemmermeer bij Hoofddorp de 20e editie plaats van het oudste dancefestival in Nederland: Mystery Land (editie 20123: klik hier). Met de slogan ‘Yesterday is History, Today is a Gift, Tomorrow is Mystery’ is dit festival elk jaar weer een verrassing. Het feest groeide van een houseparty uit tot het grootste dancefestival van ons land. Alle stijlen komen aan bod: techno, house, dance, trance, hardstyle, urban en electro.

 

Op 19 podia staan onder andere de Dj’s Tiësto, Dirty Dutch, Ex Porn Star en Q-Dance. De eerste editie van het festival vond in 1993 plaats op het Midland Circuit in Lelystad. Na verschillende locaties, is het Floriadeterrein sinds 2003 de vaste stek voor dit festijn, volgens de website ‘een van de mooiste festivallocaties van Nederland’. Het terrein was oorspronkelijk aangelegd als grote tuinbouw tentoonstelling. Vorig jaar trok Mystery Land voor de derde keer op rij 60.000 bezoekers. Ook dit jaar is het festival uitverkocht. Voor de gelukkigen: regenkleding en een plu komen wellicht goed van pas!

Lees ook:Mystery Land Hoofddorp 2011
Lees ook:Mysteryland 2012
Lees ook:Mysteryland 2013
Lees ook:Mystery Land helemaal uitverkocht
Lees ook:Festival Oude Muziek in Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>