Rockit Open Air Maarseveense Plassen

Zaterdag 31 juli 2010 zijn de Maarsseveense Plassen omgetoverd tot een grote speeltuin voor het twaalf uur durend muziekspektakel Rockit Air. Van 11.00 tot 23.00 uur vindt de zesde editie plaats in het recreatiegebied ten noorden van de stad Utrecht, met muziek, theater en ander entertainment. Rockit begon zes jaar geleden als Techno clubavond in de Winkel van Sinkel in Utrecht. Een jaar later was Rockit Air geboren, met een bredere programmering. Net als voorgaande jaren zijn er  verschillende stages, elk met een eigen muziekgenre en publiek; line-up: zie website.

 

Ter nagedachtenis aan de slachtoffers van afgelopen weekend tijdens de Love Parade in Duisburg, wordt om 20.00 uur een minuut stilte gehouden op het hele terrein. De locatie ligt aan de Herenweg 53 in Maarssen. Tickets: zie website. Route: zie website. Vanaf het Jaarbeursplein achter Utrecht CS rijden vanaf 10.00 uur pendelbussen naar het festivalterrein (en weer terug).

Lees ook:Minuut stilte en Stille tocht vliegramp MH17 in Amsterdam
Lees ook:Bijeenkomsten in Nederland rondom terreuraanslagen Parijs
Lees ook:Herdenking Pim Fortuyn
Lees ook:Herdenkingsactiviteiten dag van nationale rouw
Lees ook:Herdenking moord op Pim Fortuyn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>