A day at the Park in Amsterdamse Bos

Zaterdag 24 juli 2010 vindt de derde editie plaats van ‘A day at the Park’ in het Amsterdamse Bos (2013: klik hier). Van 11.00 tot 23.00 uur is de Grote Speelweide het domein van dance beats. Dit terrein ligt halverwege de Bosbaan in het Amsterdamse Bos. Het evenement is voor de derde keer uitverkocht: volgens de organisatie betekent dit dat ‘‘A day at the Park’ duidelijk een eigen plekje heeft gekregen op de kalender van de zomerfestivals’. De bezoekers worden twaalf uur getrakteerd op zomerse geluiden vanaf twee podia.

 

Eigenlijk zijn er drie podia: de ‘stille disco’ bij de Heineken Star Club biedt zo zoetjes aan ook een volwaardige programmening. Nieuw dit jaar is de ‘From -Amsterdam-with-love’-stage, met internationale live-bands naast Amsterdams ‘finest’ DJ’s uit het clubcircuit. De main stage is anders opgezet om zoveel mogelijk afwisseling te bieden: at betekent meer namen en iets kortere draaitijd, maar niet minder kwaliteit, aldus de aankondiging. Terug van weggeweest is de picknickmand. Twee jaar geleden leek het Arenaterrein perfect voor het festijn, maar daar dachten omwonenden anders over. De gemeente Amstelveen was wel te porren en vond samen met de organisatie het Amsterdamse Bos als alternatief.

Lees ook:Dutch Valley in Spaarnwoude
Lees ook:Zaterdag 20 augustus: Dutch Valley Spaarnwoude
Lees ook:TMF Awards Festival 2011
Lees ook:Parkpop en Night at the Park in Zuiderpark Den Haag
Lees ook:‘A day at the Park’ in Amsterdamse Bos

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>