Parade 2010 trekt verder naar Utrecht

Het theaterfestival de Parade verhuist van het Den Haag naar Utrecht:  Van vrijdag 16 juli tot en met  1 augustus 2010 staat de 20e editie in het Moreelsepark (2012: klik hier). Zeventien dagen lang is het park omgetoverd tot een culturele straat met een fonteintein,  een nostalgische zweefmolen en theatertenten. Er is theater, muziek, dans, film, beeldende kunst en  een keur aan  eettentjes met terrassen. Artiesten als Loes Luca, Juul Deelder en  groepen als Hauser Orkater staan graag op de Parade.

 

Dit jaar staan er 75 theater, muziek –en dansvoorstellingen op het programma, 55 bands en meer dan twintig 20 acts voor kinderen. Op het paradeterrein geven artiesten een voorproefje van hun voorstellingen om bezoekers naar binnen te lokken. Tot 16.00 uur is de toegang tot het terrein gratis. Sinds wordt een vrijwillige bijdrage gevraagd voor toiletbezoek: de opbrengst gaat naar waterprojecten in de derde wereld. Iedere middag is er een uitgebreide Kinderprade en voor doven en slechthorenden is er iedere vrijdag en zaterdag een gebarentolk aanwezig. Na Utrecht staat strijkt het festival van vrijdag 6 tot en met zondag 22 augustus neer in het Martin Luther King Park in Amsterdam.

Lees ook:Parade 2010 strijkt neer in Den Haag
Lees ook:Parade 2010 start in Rotterdam
Lees ook:Parade 2009 trekt verder naar Utrecht
Lees ook:Parade 2010 in Amsterdam
Lees ook:De Parade neergestreken in Moreelsepark Utrecht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>