Extrema Outdoor 2010 in Best

Zaterdag 17 juli 2010 vindt in Best de 15e editie plaats van Extrema Outdoor: een outdoor dance event op het recreatiestrand Aquabest (editie 2011: klik hier). Van 10.00 tot 23.00 uur verzorgen maar liefst zestig DJ’s de muziek. Line-up: zie website. BNN verzorgt zaterdag vanaf 24.00 uur een registratie van het festival, met hoogtepunten en interviews. De organisatie raadt iedereen aan met het openbaar vervoer te komen, maar wegens werkzaamheden rijden er bussen in plaats van  treinen tussen Den Bosch en Utrecht.

 

Vanaf station Best rijden pendelbussen naar het festivalterrein. Een tweede Extrema vindt plaats van 6 tot en met 8 augustus 2010: het crossoverfestival Solar Festival aan de Maasplassen bij Roermond. Thema dit jaar is ‘RE:create – The Age of Re-invention’. Het is tijd voor verandering, nieuwe visie op de natuur, cultuur, creativiteit en daarmee artistieke vrijheid, vindt de organisatie: ‘Reageer, hergebruik, deel, recreëer en remix! Het is de tijd om, dingen opnieuw uit te vinden, te herscheppen en anders vorm te gaan geven.’ Tickets: zie website.

Lees ook:Extrema Outdoor Best 2011
Lees ook:Nightmare Outdoor in Hellendoorn
Lees ook:Solar Weekend 2011 in Roermond
Lees ook:Ontdek de nieuwste kampeer- en outdoortrends op Let’s go outdoor
Lees ook:Outdoor Brabant 2014 in Breda

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>