Phantasium Eindhoven 2010

Zaterdag 20 en zondag 21 maart 2010 is het Beursgebouw Eindhoven het domein van Phantasium (editie 2013: klik hier): een beurs waar Fantasy, de Middeleeuwen en Gothic samenkomen. Naast een uitgebreide markt is er een gothicmodel kostuumwedstrijd en een uitgebreid programma met entertainment en allerlei workshops.

 

Zo zijn er net als vorig jaar workshops Balfolk: dansen op  folkmuziek. De Zilverspoor Uitgeverij presenteert nieuwe edities van ‘Mistwereld’ van de fantasieschrijver Peter Schaap: hij komt zelf signeren en een lezing met gitaar geven. Kim ten Tusscher signeert haar nieuwe boek ‘Hydrhaga’ en leest voor. Jos Weijmer geeft workshops fantasy tekenen. Iris Compiet is geen schrijfster, maar kan menig boek tot leven brengen met haar illustraties. Bij Valkyrie toveren tekenaars een stuk papier in sneltempo om tot fantasy tekeningen. Brendan White geeft een workshop over het bespelen van de Bodhrán, een handdrum. Dovie de Elf is weer terug. House of Wax is ook terug, maar alleen op zondag. Green Thingzzz zijn eer alleen op zaterdag. Er zijn optredens van Rapalje, Orfeo, Kelten zonder Grenzen, Tales of Ale, Annatar, Embrun, Asrai en Cloggy Dew. De beurs is te bezoeken zaterdag van 10.00 tot 20.00 uur, zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Phantasium Eindhoven
Lees ook:Phantasium Eindhoven 2011
Lees ook:Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Kinderboekenweek 2012

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>