Jubileum Van Dick Hout in Carré

IMG_20160509_170054Woensdag 25 november 2009 viert de Nederlandse band Van Dick Hout haar 15-jarig bestaan met een exclusief concert in Koninklijk Theater  Carré in Amsterdam. Het belooft een speciale avond te worden met medewerking van bijzondere gasten, waaronder Huub van der Lubbe, Paul de Munnik en Ellen ten Damme. De band zelf geeft een overzicht van haar indrukwekkend repertoire, met onder andere ‘Stil in mij’,  ‘Laat het los’, ‘Meer dan een ander’ en ‘Alles of niets’. De voorstelling begint om 20.00 uur; tickets: zie website.

Van Dik Hout begon begin jaren ’90 met Nederlandstalig repertoire en brak in 1994 door met de single ‘Stil in mij’. Van Pinkpop naar Lowlands, van Paradiso naar vele clubs in het land: de afgelopen 15 jaar verwierf de band een grote live status en groeide uit tot één van de populairste live acts. Carré ontbrak nog op die lijst.

Lees ook:Keane treedt op in Ahoy
Lees ook:Willeke Alberti viert 70e verjaardag in Carré
Lees ook:Gratis tickets te krijgen voor concert Of Montreal in de Melkweg
Lees ook:Turandot van Metropolitan Opera live in bioscoop
Lees ook:Coldplay in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>