Extra optreden P!nk in Ahoy

Aanvankelijk zou P!nk één optreden geven in Ahoy Rotterdam, maar er is een aan vastgeplakt. Op zaterdag 28 februari en zondag 1 maart 2009 is ze te zien en te horen in Sportpaleis Ahoy. P!nk staat bekend als eigenzinnige tante in de popwereld: ze is nooit vies geweest van stoutmoedige uitspraken. Ook op haar nieuwe album ‘Funhouse’ steekt de stoere popchick haar mening niet onder stoelen of banken. Met dat verschil, dat ze dit keer bij zichzelf te rade ging en zich kwetsbaar opstelt.

Het is dan ook haar meest persoonlijke album tot nu toe.  De eerste single ‘So What’ kwam meteen op nummer één terecht op de hitlijsten in verschillende landen. Op het podium voelt P!nk zich helemaal thuis: daar geeft ze zich helemaal. De concerten beginnen om 20.00 uur. Op zaterdag zijn nog een beperkt aantal staanplaatsen te koop. Op zondag zijn extra staanplaatsen beschikbaar. Tickets: zie website.

Lees ook:Keane treedt op in Ahoy
Lees ook:One Direction in Amsterdam ArenA
Lees ook:Frans Bauer en Marianne Weber in Ahoy
Lees ook:Danny de Munk in Heineken Music Hall
Lees ook:Kylie Minogue in Ahoy Rotterdam

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>