Rotterdam Dance Parade

WillemsbrugVandaag (2008) trekt een stoet van zo’n 40 praalwagens met honderden dj’s en dansers door de Rotterdamse straten, tijdens de 13e Rotterdamse Dance Parade (update 2009: klik hier). De Fit for Free Dance Parade vertrekt op 14.00 uur vanaf het Eendrachtsplein en eindigt om 21.00 uur op de Willemsbrug. Daarna zijn er afterparty’s in clubs onder andere Waterfront, de Maassilo en Catwalk. Een slordige half miljoen bezoekers komt ieder jaar op dit grootste dance evenement van de Benelux af. Platenlabels, clubs en radiostations verzorgen de praalwagens: dj’s draaien elektronische dansmuziek en pikant geklede dansers swingen op de muziek. Alle muziekstijlen in het genre zijn te horen: van drum en bass tot techno en van electrohouse tot hardstyle.
Zie ook ‘City Racing Rotterdam‘.

Het hoofd van de afdeling spoedeisende hulp van het Erasmus Medische Centrum in Rotterdam, Jos de Bruin, heeft laten weten dat mensen die door overmatig drank –of drugsgebruik voor hulp komen aankloppen, de behandeling zelf moeten betalen. Samen met Oudejaarsnacht is deze dag de drukste van het jaar bij de eerste hulp. Het Medisch Centrum reageerde hierop met de mededeling, dat De Bruin zijn persoonlijke mening gaf. Het ziekenhuis staat klaar voor iedereen die medische hulp nodig heeft, ongeacht de oorzaak van de klachten.

 

 

Lees ook:Fit For Free Dance Parade Rotterdam
Lees ook:Opnieuw honderd aanhoudingen bij ADE
Lees ook:Dance Parade Middelburg wordt ‘City of Dance’
Lees ook:Zomercarnaval T Parade Tilburg
Lees ook:Rotterdamse Schouwburg: Dance for Health toont de kracht van dans op Wereld Parkinson Dag

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Rotterdam Dance Parade

  1. Pingback: Bavaria City Racing Rotterdam groter dan ooit | Eropuit

  2. Pingback: Wereldhavendagen Rotterdam | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>