Gothic & Fantasy Castlefest in de Keukenhof

De Keukenhof is gesloten, maar iedere zomer is het drie dagen lang het domein van liefhebbers van Gothic & Fantasy. Tot en met zondag  vindt er het Castefest plaats (update 2010: klik hier). Met allerlei activiteiten, een open podium, kunst op straat, levende standbeelden, boogschieten, schrijversmarkt, fantasy tekenen, troubadour, kinderactiviteiten, workshops, demonstraties en  muziek -en theatershows.

 

 

Er is een markt, die in vier delen is opgesplitst: Middeleeuwen, Fantasy, Pagan en Gothic. En er is een uitgebreid aanbod aan eten en drinken. Bij de ingang en bij een muntenkassa bij het podium zijn speciale munten te koop. Hou rekening met twee munten statiegeld voor bekers en borden. Tickets zijn nog op bepaalde voorverkoopadressen te krijgen: zie website. Het Castlefest is vandaag geopend tot 22.00 uur en zondag van 10.00 tot 18.00 uur.

Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs in de Broodfabriek Rijswijk
Lees ook:Gothic & Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Gothic en Fantasy Beurs Rijswijk
Lees ook:Phantasium in Beursgebouw Eindhoven
Lees ook:Phantasium 2012 in Beursgebouw Eindhoven

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>