Nederpopconcerten op Java-eiland Amsterdam

Java-eilandHet concert op zaterdag 28 juni was snel uitverkocht. Zo snel, dat er vrijdag 27 juni een tweede concert bijkwam met de populaire bands Acda en de Munnik, De Dijk en Dik Hout: op het Java-eiland. De drie bands uit Amsterdam zijn populair: in 2006 gaven ze  ook al uitverkochte concerten. (Koninginnedag 2012: klik hier).

 

De opstelling op het terrein wordt dit keer anders, zodat er meer bezoekers bij kunnen. Acda en De Munnik zijn al sinds 1989 een duo en maken cabaret, theater en muziek. Vooral de laatste tien jaar zijn ze erg succesvol en brengen regelmatig nieuwe albums uit. Van Dik Hout begon met Engelstalige muziek, maar schakelde al snel over op Nederlandstalige muziek. Een bekend nummer is ‘Stil In Mij’.  De Dijk bestaat sinds begin jaren 80. Ze hebben veel hits op hun naam staan, maar ook een Edison Oeuvreprijs. De concerten beginnen om 19.30 uur. De entree kost € 35,=; kaartverkoop aan de kassa.

 

Lees ook:Java-eiland concerten met Kane, Acda & De Munnik en Ellen ten Damme
Lees ook:Acda & De Munnik treden gratis op in Vondelpark
Lees ook:Tiende ‘Vrienden van Amstel LIVE!’
Lees ook:Acda & de Munnik spelen voor uitverkochte zalen
Lees ook:Because I’m a Girl concert op Java-eiland Amsterdam

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Nederpopconcerten op Java-eiland Amsterdam

  1. Pingback: Reuring: theaterfestival in Purmerend | Eropuit

  2. Pingback: Parkpop: gratis popfestival | Eropuit

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>