Nieuw evenement in de Betuwe: Tiel Maritiem

220px-TielWaterpoort2[1]Tijdens de Pinksterdagen, zondag 24 en maandag 25 mei, wordt voor de eerste keer Tiel Maritiem gehouden: een nieuw evenement in de mooie Hanzestad Tiel. De focus ligt op: boten op het water (varen, kijken en kopen), een grote nautische markt, horeca op het water en veel activiteiten voor de jeugd, waaronder gratis kanovaren en spelevaren met modelbootjes.

Varen kan het publiek in zeilboten, antieke sleepboten en voor wie dat te langzaam gaat: met 90 km/uur over de Waal in snelle boten van Rib Rally. In de haven liggen meerdere schepen te pronken en aan een speciaal daarvoor bestemd ponton kunnen boten worden ge- en verkocht. Op de Waalkade staat beide dagen van 10.00 tot 17.00 uur  een grote nautische markt. Sleepboot de Hydrograaf, bekend als ‘Pakjesboot 12′, verzorgt horeca op het water.

Lees ook:Bootexpo Harderwijk
Lees ook:Bootexpo Harderwijk 2010
Lees ook:Lekkodagen 2010 Wijk bij Duurstede
Lees ook:Lekkodagen 2009 Wijk bij Duurstede
Lees ook:Vlaardings Loggerfestival 2010

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>