Nieuw driedaags lifestyle event: ‘Op z’n Rotterdams’

rotterdam4Vrijdag 29 tot en met zondag 31 mei beleeft Rotterdam een nieuwe driedaags evenement: ‘Op z’n Rotterdams’. Een speciaal gecreëerde route leidt  bezoekers vanuit het hele land langs de vijf bekendste Rotterdamse Hotspots: de Markthal, Koopgoot, het Grote Kerkplein, Kruiskade en Binnenwegplein. Op de verbindings-route door het stadscentrum vormen diverse kunst, cultuur, food & fashion activiteiten de basis. Het publiek maakt een weekend lang op unieke manier kennis met de levendige Rotterdamse binnenstad (bron: persbericht).

Verschillende Rotterdamse hotspots nemen deel aan het evenement in de Maasstad. Zo verandert de Koopgoot voor drie dagen in een culinaire ‘Kookgoot’, het Grote Kerkplein in een authentieke Aziatische floatingmarket en het Binnenwegplein in een Rotterdamse variant op Montmartre. Daarnaast zorgt nieuwkomer ‘De Markthal’ voor unieke food-shows en is de statige Kruiskade hét Madison Avenue van Rotterdam. De route kan op ieder willekeurig punt gestart worden en wordt gemarkeerd door kunst exposities van jonge kunstenaars en kunstplatformen.

‘Op z’n Rotterdams’ is een initiatief van meerdere Rotterdamse organisaties die zich inzetten voor een herkenbare verbinding van het levendige Stadscentrum. Bezoekers van het evenement maken op een laagdrempelige manier kennis met Rotterdamse kunst en cultuur, lifestyle, food & fashion platforms. Hier ontdek je in drie dagen tijd alle highlights van de Maasstad en diversiteit van de binnenstad. ‘Rotterdam Laat Open’ sluit vrijdag 29 mei aan: fanatieke shoppers kunnen op deze extra lange koopavond tot 23.00 uur ’s avonds hun hart ophalen. Winkeliers en horeca halen alles uit de kast om de bezoeker te verwennen tijdens de eerste editie van Op z’n Rotterdams.

Lees ook:Ontdek upcoming Rotterdam met Stadsfestival ‘Op z’n Rotterdams’
Lees ook:Rotterdam Open 2010
Lees ook:Food en Fashion in Rotterdam
Lees ook:World Food Festival Rotterdam
Lees ook:Herdenking bombardement Rotterdam 75 jaar geleden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>